Leta i den här bloggen

onsdag 18 december 2013

koll på allt!

Snart börjar sista dagen på jobbet före jag får julledigt. Skall försöka ha koll på alla grejer vi ska ha med till Sverige. Jag måste medge att ibland när jag, vi ska åka iväg nånstans så går man runt och funderar å talar för sig själv precis som om man vore i sin egna lilla värld.
Oftast har jag nog koll på allt, tror jag! ;-)
Jag får uppdatera er under resan.

Tycker de börjar rulla på ganska bra här på bloggen. Roligt å se att några ha hittat hit å hoppas ni tycker om det så här långt. Jag var ju en av dom som sa att Jag kommer nog aldrig börja blogga! 
Men de får jag no ta tillbaka! 
Tycker de är ganska skönt att skriva ner mina tankar å funderingar. 
Tanken på hur jag kommer bli som pappa har no slagit mig ett par gånger. Men jag är så sjukt förväntansfull! 

Alla julklappar har vi nu fått handla i god tid till den här julen. Oftast så går man bara skjuter upp allt med julklappar till sista minuten nästan. Men i år var vi ute i god tid. 
Det är ju nog roligt och ge presenter men nog är de ju roligare med att få presenter, iallafall om man frågar mig! :) Och julmaten! så jag har väntat.


Det var allt för idag!
Ha de bra! HEJ! 

1 kommentar:

  1. Vad kul att tar dig tiden att formulera dina tankar om att bli pappa här på bloggen. Det kommer säkert att vara guld värt att kunna gå tillbaka och kolla sen när bebisen faktiskt kommit. Lycka till med allt!

    SvaraRadera