Leta i den här bloggen

fredag 17 januari 2014

Rådgivningen.

Idag var jag och Lina till rådgivningen vid Gerby-hälsostation. Fick äntligen höra vårt barns hjärtljud som jag tycker att var sjukt häftigt. Barnet hade en puls på 144. Den var lite blyg och ville inte vara med först men sedan efter en stund hörde man hjärtljuden mycket bra.
När vi satt där och äntligen fick höra hjärtljudet så kände jag bara lycka! Lina känner ibland hur bebisen rör sig och sprattlar, men jag som inte känner det så blir alltid lika glad och lycklig när man hör hur hjärta slår.    

Jag anmälde mig till en Papparådgivning. Det är något nytt som Vasa stad har startat för alla blivande pappor i Vasa. Där får man prata om kommande förändringar i livssituationen, göra en kroppssammansättningsmätning och fundera över hur ens levnadsvanor påverkar barnets och hela familjens hälsa. Papparådgivningen har fått bra feedback, och många som har varit på den skulle vilja att den skulle vara mera än en gång.   

5 kommentarer:

 1. då blir det säkert en kille om det har så "sakta" hjärtrytm ;) flickor brukar ligga över 160 :P /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aahaa såpass! Jaadu får see ;)

   Radera
  2. Janina sade samma sak (att det säkert är en pojke) :p eller en väldigt lugn flicka.

   //lovahbooy

   Radera
 2. Va fint att de ordnar något sånt.

  Jag tror du kommer bli en bra pappa. Märks redan nu när du skriver hur mycket du bryr dig.

  /Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tyckte att de lät intressant det där med papparådgivning! Har inget att förlora att gå på det. De gör bara gått tror jag.
   Ja hoppas verkligen de! Skall gör mitt bästa ialafall ;)

   Radera