Leta i den här bloggen

tisdag 25 februari 2014

Rastlös.

Jag har märkt att ofta när jag är ledig blir jag lätt rastlös. Mina ben hoppar fram och tillbaka och jag har svårt att sitta stilla. Men det är nog inget mot vad Lina är, hon flyger av och an här hemma och gör 10 olika saker på samma gång. Ibland startar hon något "projekt". En gång fick hon för sig att jag och hon skulle måla om en vägg hemma, hon tog tag i penseln och målade en liten stund på väggen och sedan sa hon plötsligt "Näääh! Nu orkar jag inte med det här nå mer. Kan du ta över?" Och så gick hon iväg och planerade nästa projekt. Men hon får ju mycket gjort iallafall! Ibland krävs det bara att jag kommer och hjälper att slutföra dem.

Lilla babyn i magen har börjat röra på sig allt mera och när jag lägger handen på Linas mage så känner jag hur den rör på sig där inne, och jag kan även känna att babyn sparkar.

Skall överraska Lina med att göra plättar tills hon kommer hem. Sedan tror jag det bär av mot Gigantti och se ifall vi hittar en ny dator. För tillfället använder vi en Imac G5 som nog har sett sitt tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar