Leta i den här bloggen

onsdag 19 februari 2014

Sponsrad Video: I brödhimlen

Jag och Lina har börjat vänja oss vid att äta vid matbordet och inte framför tvn som vi alltför ofta gjorde förr. När babyn kommer ska vi vara noga med att alltid äta vid matbordet och inte någon annanstans. Vi brukar försöka hålla regelbundna mattider också, det kommer säkert också att bli extra viktigt när babyn kommer. Sen kommer det också att bli extra viktigt att tänka på vad man riktigt stoppar i sig, barn tar så mycket efter sina föräldrar när det kommer till matvanor, också allt annat för den delen. Det gäller att bli en förebild på många sätt och vis!

I morse åt jag Pågen Oivallus. Måste verkligen säga att Pågen-bröd är de godaste bröd som går att köpa, deras bröd är både min och Linas favoriter. Största favoriterna måste nog ändå vara Pågen Lingongrova, Pågen Äntligen och till kaffet Pågen Gifflar.

Pågen har nu också ljust bröd med fullkorn, det bästa av två världar helt enkelt. Det är så viktigt med fullkorn i bröd och att det nu går att få ljust bröd med fullkorn gör det hela ännu bättre! Allt prat om bröd har gjort mig så sugen på nånting extra gott, jag tror bestämt att vi ska testa göra mumsiga varma smörgåsar till helgen. Låten i videon har lyckats sätta sig ordentligt på huvudet, nu går jag runt och sjunger den på dagarna. Om du kikar på videon tror jag att jag har mina aningar om vad du kommer att gå runt och tralla på de kommande dagarna!
sponsrat inlägg 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar