Leta i den här bloggen

måndag 19 maj 2014

Fullt ös.

Känns som att det är mycket på gång just nu, hinner inte riktigt med så mycket bloggande som jag skulle vilja. Ska försöka köra på en egen liten utmaning den här veckan, ett inlägg per dag! 

Förra veckan rusade förbi i all hast, det gör den ofta när jag jobbar kväll. På fredagen åkte jag iallafall till svärföräldrarna i Närpes. Lina har nu påbörjat sin mammaledighet så hon passade på att vara där lite för att fördriva tiden lite snabbare. På lördag åkte vi hem igen till Vasa, då blev det lite picknick med pizza med Vasagänget. Så otroligt skönt med varma kvällar, sommaren kom så plötsligt mittiallt.

På söndagen var vi så effektiva som vi bara kunde. Vi fixade till bakgården och så klippte jag gräset för första gången i år. Efteråt blev det hockey, Finland-USA. Mitt i matchen fick vi besök av familjen mitt i skogen som kom via på en kopp kaffe. En stund efter kaffestunden ringde det på dörren väldigt frenetiskt. Där stod Vasagänget med både kaka och blöjtårta och lite annat smått och gott. Det blev en perfekt söndag helt enkelt!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar