Leta i den här bloggen

måndag 15 september 2014

Edvinsstigen.


Har varit lite tyst här på bloggen den senaste veckan då jag har jobbat natt och inte har orkat eller haft något speciellt att skriva om. Lina åkte hem till Närpes några dagar så jag passade på att sova riktigt mycket! Här kommer en liten uppdatering från den gångna veckan.
Vi har varit med Milner på rådgivning och han har fått sin vaccination mot Rotavirus. De mätte längden på honom och vägde, nu är han 59 cm lång och väger 4860 gram. Milner har verkligen växt snabbt för när "rådgivningsflickan" skulle mäta längden trodde hon inte först att han kunde ha växt 5,7 cm på en månad så hon fick ta och mäta två gånger.

Vi tror att han har reagerat på rotavaccinet, eftersom han verkar att ha haft väldigt ont i magen...mer än vanligt och så pass mycket att vi fick ställa in en resa till Kimito för att han har gallskrikit och hållit på.

I lördags träffade vi Ullis och Björn, alldeles för länge sedan man har hunnit träffa dem.
Vi åkte iväg till Gw gallerian i stenhaga för att kolla in kläder både till Milner, mig och Lina.
På kvällen såg vi på filmen Matrix. Sedan försökte vi få en glimt av norrskenet vid Gerbyberget men tyvärr var det alldeles för disigt.  

Igår spenderade vi söndagen med att gå runt Edvninsstigen med bästaste Daniel och Janina.
Så skönt att spendera en dag med någon som har en bebis i samma ålder som Milner och med just Daniel och Janina som vi kommer så härligt överens med. Så skönt att dom äntligen har flyttat tillbaks till Vasa.

Edvinsstigen är ett bra motionsspår att gå runt ifall man har med sig små barn. Motionsspåret är ungefär 1,3 km långt och längs spåret finns det olika roliga plåt- och träfigurer och små hus.

Efter vår lilla promenad avslutade vi med pizza från Dallas. Ett perfekt slut på en toppendag.Milner och Milou tog en liten sväng till gymmet. ska bli så roligt att se när dom växer upp tillsammans.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar