Leta i den här bloggen

söndag 7 september 2014

Små utflykter och shopping.

Gårdagen blev en riktigt lyckad dag! På dagen tog vi en riktigt lång promenad tillsammans med bästaste Daniel och Janina. Så himla fint väder och gott sällskap gjorde det hela till en jätterolig liten utflykt som avslutades med lite parklek. Tyvärr glömde jag helt bort att fotografera nånting men här finns några fina bilder från utflykten. Milner skötte sig verkligen bra, bara lite småskrik i början men sen gick det galant! Så skönt att magknipen sakta men säkert börjar ge med sig!

På kvällen åkte vi till Malax för att spendera kvällen med Ronny, Josefine och bulan. Så roligt att Milner ska få en liten lekkompis till i februari, vi väntar med spänning! Det blev mycket godsaker och film. En perfekt avslutning på lördagen!

Idag åkte vi iväg på en liten snabb shoppingtur för omväxlings skull. Mittiallt råkade vi på Ronny och Josefine på Gallerian så det blev en Hesburger-lunch och lite småshopping med dem! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och försöka vila upp mig lite inför den kommande arbetsveckan. Imorgon ska vi iväg på rådgivningskontroll med Mille, ska bli spännande att se hur mycket han har växt! Han växer ur klädesplagg efter klädesplagg så därför fick det bli lite nya idag!

Nu ska det fixas en ny header till bloggen...håll utkik efter den :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar