Leta i den här bloggen

lördag 25 oktober 2014

Farbror doktorn.

Det är nog ingenting som gör så ont som att se ens eget barn må dåligt! Inatt började Milner få en riktigt skrällig hosta. Imorse hostade han rätt mycket så vi tänkte att det är bäst att åka in till farbror doktorn för att kolla upp Milner. Det är så himla svårt att veta vad som är fel när han inte kan säga var och hur det tar ont. Därför kändes det tryggast att åka och kolla upp honom. Har nog aldrig fått så snabb betjäning som idag, vi blev så fint behandlade vid VCS. Doktorn undersökte en småtrött liten Milner och kom fram till att det bara var vanlig influensa. När vi åkte hemåt var Milner en glad liten kille och nu har han sovit i snart 3 timmar tätt intill oss, vår lilla gulleplutt!


2 kommentarer:

  1. Tur att det "bara" var vanlig influensa. Man blir ju lätt orolig då ens barn blir sjuka. Men jag undrar vart ni for med honom? Du skrev VCS, menar du akuten då eller? Jag har för mig att de har stängt det där stället på smedsbyvägen dit man for förut om man var sjuk och behövde träffa en läkare? Men jag har ingen koll på vart man ska åka nu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo man känner sig så otroligt hjälplös! Vi åkte till akuten på VCS. De var så otroligt bra, dessutom supersnabb "betjäning"! :) Vid smedsbyvägen var det en lapp att man skulle uppsöka akutmottagningen vid VCS :)

      Radera