Leta i den här bloggen

tisdag 7 oktober 2014

Helgen som kom och gick.

Det var en väldigt rolig helg som kom och gick!

När jag stigit upp efter nattskiftet på fredagseftermiddagen åkte vi på en liten snabb shoppingtur. Det blev två pyjamisar och en mössa åt Milner. Han växer så snabbt nu, känns som om han just hade storlek 50 och nu har han redan storlek 62, men det dröjer nog inte länge innan han byter upp sig till storlek 68. Fredagskvällen spenderades med Björn, Ullis, Robin och Victoria. Vi kollade på IDOL och tog det rätt lugnt! I årets IDOL tror jag nog att det är Rolf och Lisa som är mina favoriter, iallafall för tillfället! 

På lördagen firade Milner sin 3-månaders dag. På fredagseftermiddagen kom Daniel och Janina hit med sina tre små flickor! Vi började med att gå och leka till skolgården, under tiden passade Milner och Milou på att sova i vagnarna. Vi andra (mestadels Nicolina och Joline) lekte på i klätterställningen, gungade och åkte linbana! Sen gick vi hem till oss och kollade film. Fast egentligen blev det inte så mycket filmkollande sist och slutligen. Vi busade på här hemma, nu har vi upptäckt att det går bra att åka rutschbana i trappan på soffkuddarna :) Milou väntade ihärdigt på att Milner skulle vakna upp från sin lilla sovstund men han bara sov sov och sov. Milou gav Milner en liten utskällning när han vaknade för att han sovit bort nästan hela dejten :) När kvällen avslutades tror jag att alla var rätt trötta, speciellt de minsta! 
På söndagen tog vi det bara lugnt, gick ut på en skön söndagspromenad och sen senare på kvällen åkte vi ut på en liten söndagsutflykt med bilen. Mer sånahär sköna och roliga helger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar