Leta i den här bloggen

onsdag 15 oktober 2014

Sponsrad video: Blå blå vindar och vatten

Nånting som jag verkligen längtar efter är att få åka med min lilla familj ut på en härlig semesterresa. Ser så fram emot att få spendera dagar på stranden med Milner, lära honom simma och att få gå på roliga upptäcktsfärder. Det kan man ju förstås också göra här hemma, men det är nånting speciellt med att åka nån annanstans på äventyr.

När Lina och jag var på bröllopsresa pratade vi redan då om att åka på nytt till södern när vi nån gång har barn att åka med. Vi kom båda fram till att det då blir ett barnvänligt hotell med bra pooler och trevlig underhållning för barn! Att Fritidsresor dessutom råkar ha världens starkaste barnvakt passar alldeles utmärkt! När jag var liten älskade jag bamse och alla hans vänner, därför tycker jag att det skulle vara roligt om Milner också skulle få lära känna honom. Jag tror att vi dessutom skulle välja All inclusive när vi åker med lille Mille, tror det skulle vara lättast när man har småbarn. Det skulle kännas så tryggt att ha allting på ett och samma ställe! När jag kikade runt på Fritidsresors hemsida hittade jag att det finns olika typer av underhållning för alla olika åldersgrupper av barn, det är verkligen super!

Jag kan riktigt föreställa mig hur Milner skrattar och hur lycklig han är när han får uppleva allt det där! Jag längtar verkligen, speciellt när hösten nu har smugit sig på och man redan börjar sakna sommaren och värmen!

När jag såg på filmklippet blev jag så inspirerad att jag började kolla runt på alla möjliga resmål och hotell. Det skulle verkligen inte vara dumt åka till Maldiverna, fast å andra sidan skulle jag verkligen tycka om att till Cypern, Grekland, Mexiko eller Bali!!

Sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar