Leta i den här bloggen

tisdag 4 november 2014

4 månader och 3 år

Idag blir vår lilla Milner 4 månader! Mille är en glad liten kille som är riktigt rolig att umgås med. I fredags fick han prova på att äta potatis för första gången, det tyckte han verkligen inte vara någon större hit! Det såg ut ungefär som när jag äter memma!! Imorgon ska vår lilla prick och Lina till rådgivningen för att se hur mycket han har vuxit, det är alltid lika spännande att se hur mycket han har gått upp i vikt och växt på längden!


Inte nog med att Mille fyller 4 månader, jag och Lina firar att vi har varit förlovade i 3 år idag.
Snart har vi varit tillsammans i 5 år...fast det känns som om vi har varit tillsammans för evigt, men det är nog för att vi passar så bra tillsammans.

För dom som inte vet så skojar vi ganska friskt i vårt hus, går nog inte en dag utan vi blandar in lite humor i det mesta. Som t.ex. ikväll när Lina var uppe och nattade Mille så hade vi igång babymonitorn  där uppe och jag hade mottagaren här nere. Via babymonitorn  kan man lägga igång en vaggvisa och den hör man också via mottagaren här nere.  Då kom jag på att vaggvisan som spelade lät precis som när man ringer till en kundservice och blir placerad i telefonkö. Så jag "lekte" rösten som säger "Du är placerad i kö" "Du har 22 personer före dig i kö" o.s.v.
Om vi har bra humor vet jag inte, men åtminstone så dålig så man måste skratta åt det ;)  


Milner, 4 månader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar