Leta i den här bloggen

onsdag 19 november 2014

Hur vi träffades.

Stod på jobbet ikväll och tänkte på lite olika saker jag kunde skriva om här på bloggen. Tänkte att jag kunde börja med början av vår historia, min och Linas början!

Det var i slutet av december 2009 och jag var hemma hos Ullis och Björn. Björn och jag satt och kollade på Kenny Starfighter när Lina kom och hälsade på hos dem. Passade på att spana in henne lite sådär i smyg men mer än så hände inte den kvällen. Lina har sen berättat att hon frågat Ullis vem dendär söte var som satt i soffan. Faktum är att vi redan hade träffats. Lina och Ullis hade bott tillsammans ett tag under studietiden och jag hade varit dit på förfest en gång tidigare. Ganska häftigt när man tänker tillbaka på det! Tänk om något sagt då att jag skulle bli tillsammans med hondär som bodde i lägenheten, förlova mig, gifta mig och få världens bästa Milner med henne!

Men den gången blev det ingenting, vi var då båda två i andra förhållanden. MEN några dagar efter att vi träffades den där kvällen hos Ullis och Björn så var det dags för nyårsfest. Vi var nog båda två lite blyga för jag tror att vi båda hade börjat gilla varandra lite i smyg. Efter nyårsfesten (och en stor flaska bubbel) tog jag mod till mig och bestämde mig för att skicka åt Lina, fick numret av Ullis och Björn...sagt och gjort. Jag skickade ett sms och efter det fortsatte vi skicka i flera dagar långt in på nätterna. Då insåg vi hur lika vi faktiskt var och hur mycket gemensamt vi hade.

Efter att vi skickat med varandra i flera dagar träffades vi hos Ullis och Björn på filmkväll. Vi var båda två så blyga den kvällen (ganska roligt att tänka på nu när man vet hur vi är med varandra)! Sen åkte vi alla fyra ut på stan en sväng i bilen, sen var det dags att skiljas åt. Vi sade hejdå åt Ullis och Björn (efteråt har de berättat att de sprang upp i lägenheten och tjuvkikade lite på oss) och jag skulle få tillbaka min snöborste som Lina lånat tidigare. DÅ tänkte jag det är nu eller aldrig och pussade henne första gången! Några dagar senare bjöd Lina in mig på kaffe och man kan säga att jag lämnade dit på kaffe! Man kan nästan säga att sen dess har vi varit oskiljbara!

 Det var början på något alldeles underbart! Kan inte föreställa mig att leva tillsammans med någon annan än henne. Vi är båda otroligt lika på samma gång som vi ändå skiljer oss åt på något sätt och hon är verkligen min bästa vän! Något som vi verkligen har gemensamt är barnsligheten och humorn. Vi har så roligt tillsammans och vi kan skratta tillsammans så att vi gråter! Den 5 januari firar vi 5 år tillsammans, det har LÄTT varit de 5 bästa åren i mitt liv!!1 kommentar: