Leta i den här bloggen

fredag 14 november 2014

Lägesrapport.

Nu blev det en lång bloggpaus mittiallt men här kommer den senaste tidens lägesrapport:

Här har det jobbats natt senaste veckan, känns som om jag sovit bort halva veckan! Idag blev det en Pekkasdag, det var meningen att vi skulle åka ner till Kimito men resan blev inställd så då har vi tagit det lugnt här hemma istället! 

Milner börjar bli riktigt duktig på att äta riktig mat! Nu går potatis- och morotspuréen ner galant, han har bra matlust så det blir en hel del mat! Igår var det premiär för gröt, till det fick han lite plommonpuré. Det var också en riktig höjdare! Så roligt att se hur han äter med god aptit!

Sovandet har mittiallt blivit så bra! Vi har de senaste veckorna lyckats få in en bra läggtid. Som jag skrev tidigare försökte vi för ett tag sedan också få honom att sova i egen säng. Det gav vi upp när Milner blev sjuk. MEN nu har han mittiallt börjat sova i egen säng, så himla skönt att han kan somna i egen säng och sen somna om igen i egen säng sen på natten efter matpausen. Nu sover han måååånga timmar i streck och vaknar i princip bara 1-2 gånger per natt. Så otroligt skönt att han sover så bra nu, speciellt för Lina som ett tag fick amma honom med två timmars mellanrum. Nu är vi båda mer utvilade igen! 

Annars tycker jag Milner just nu är inne i en fas när han utvecklas så himla snabbt. Han pratar mycket och ibland känns det nästan lite som han försöker skämta med oss, han har den där glimten i ögat! 

På 4 månaders kollen blev de strategiska måtten 66 cm och 6980 gram. På en månad har han växt 4 cm och gått upp 1060 gram! Allt var bra doktorn!!

OCH så har jag ju fått fira min alldeles första farsdag! Det kändes stort!!


Lilla kissen lekte farsdagspresent!

Milner älskar Babblarna Idag hade vi besök av en liten hackspett i körsbärsträdet!

Lilla kissen tyckte att han såg smarrig ut!

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar