Leta i den här bloggen

onsdag 14 januari 2015

Bröllopet - 130713 - del 1

Nåjaa, nu ska jag äntligen ta itu med det här inlägget. Har länge tänkt skriva om vårt bröllop men nu fick jag en extra spark i rumpan av Isa som önskade att få se lite från vårt bröllop! Förbered er på ett inlägg med lite blandade bilder, tyvärr har jag inte alla bilder på den här datorn så det blir ett urval av de jag har till hands just nu. So here we go!


Förberedelserna

När Lina och jag förlovade oss bestämde vi oss för att gifta oss sommaren 2013. Redan sommaren 2012 började vi på med de viktigaste förberedelserna. Vi bokade kyrka, bröllopslokal och catering! Efter det var det rätt lugnt ett tag, för att några månader innan bröllopet dra igång igen. Det var en hel del som skulle göras. Vi skulle fixa våra bröllopsutstyrslar, inbjudningskort, bestämma menyn, planera dekorationer och blommor (läs Lina) osv osv. Det var en hel del att fixa, men värt det tusen gånger om!

Strax före bröllopet fixade vi dricka, vi tänkte iallafall inte låta våra gäster gå törstiga från festen! Förutom drickan handlade vi allt som behövdes och det blev en hel del det med!Dagarna före bröllopet fick vi hjälp av våra underbara vänner att fixa ihop tryfflar som vi skulle ge som en liten gåva åt alla gäster. Det blev en vitchokladtryffel med smak av citron och en mörkchokladtryffel med smak av mint. De blev sååå goda!! Vi satt alla här mitt i natten och skrattade och packade. Det är härliga minnen det!

Dagen före bröllopet fick vi tillgång till bröllopslokalen (Domus Bothnica). Som tur var hade vi återigen hjälp av våra vänner, det var en hel del att fixa där också. Vi skulle placera ut borden och fixa dekorationerna och blommorna. Som tur var ordnade serveringspersonalen allt med dukandet så det sparade mycket tid. Sent på kvällen åkte jag och Robin och tvättade vår bil, polerade och dekorerade! Eftersom Lina och jag inte ville spendera natten före bröllopet tillsammans, så åkte jag iväg till Alex och Lisa för att sova där! Nu började det närma sig....


Fortsättning följer imorgon....


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jag hade aldrig något "riktigt" frieri. Vi bara bestämde oss för att förlova och gifta oss. Men själva kvällen firade vi med att gå på teater och restaurang. :)

      Radera