Leta i den här bloggen

söndag 25 januari 2015

Bröllopet - 130713 - del 3

Nåjaa, nu är det dags för att ta tu med sista delen av bröllopet....FESTEN!

Festen

Vi valde att ha bröllopsfesten här i Vasa, närmare sagt i Domus Bothnica. Vi är båda väldigt nöjda med valet av festlokal och kan verkligen rekommendera andra att ha fest där. Om jag inte minns helt fel så tror jag att vi var 90 personer jämnt!

Färgtemat för festen vitt och beige och lite spets. Lina gillar att fixa med inredning och sånt så hon hade fria händer här. 

Linas två bröder var toastmastrar, de var verkligen som ämnade för uppgiften! Det var mycket roliga inslag, lekar och lite sång mellan varven.

När det kom till maten ville vi båda ha en somrig och lätt meny. Vi skippade efterrätten helt och körde på bara bröllopstårta istället! 


Förrätt

Toast Skagen

Varmrätt

Helstekt grisinnerfilé fylld med pesto.
Hemgjord Westernstyle klyftpotatis,
grillad majs med skirat smör.
Popcornssallad och barbequesås

Bröllopstårta

Prinsesstårta med hallonmousse 

Kaffe, te och avec


Efter allt program, mat och annat skoj så blev det dags för vår första bröllopsdans. Låten vi dansade var Cheek to cheek med Ella Fitzgerald och Louis Armstrong. Efter det, var dansen i full gång och alla umgicks och hade det bra. Vi struntade i nattmaten och körde på godis- och chipsbuffé istället och dricka i mängd och massor! Bröllopsnatten spenderades på Kantarellis med bröllopspaket och allt! Morgonen därpå fick Lina sin morgongåva...ett par chanel-örhängen som jag vet att hon så gärna alltid velat ha!

Vi hade verkligen en underbar dag som tyvärr gick ALLTFÖR snabbt! Man borde ha bröllopsfest i några dagar för att hinna njuta av festen riktigt ordentligt och för att hinna prata med alla bröllopsgäster! 

Här kommer slutligen en bildbomb från festen!1 kommentar:

  1. Ser ju ut att varit toppenparty och så fina ni var, och är ännu båda två! När skall ni förnya äktenskapslöften och ha fest? :D hehe
    Jag vill ju också varit med på ert bröllis :)

    SvaraRadera